Monday, December 22, 2014

ADA LAGI BLOG SAYA...Kikikiiii..


Assalaamualaikummm...dan saya jawab... waalaikumussalam wbth.
hahaha..saya beri salam pada blog sendiri...last post was on oct 4th 2011..
now 2014...nak masuk 2015..muahahaha...3 years tuuu..Hamdani yang dalam 40 hari masa update blog tu pun tahun depan dah nak masuk sekolah Pasti. Adusss..
nasib baik ingat password.nasib baik pokcik google x block my blog.. lps ni tak tau la pulak bila nak update.
Tak tahu nak start dari mana. Yang pasti, sekarang ni cuti sekolah. 5 Januari buka sekolah.
Abe Long darjah 5, Abe Ngoh darjah 3, Kakak Nisa 6 tahun masuk pra, and baby (ehh...baby lagi sebab belum ada adik..org lain umo 3 tahun lebih, semua dah jadi abang atau kakak), nak masuk Pasti 4 tahun..tak tahu lah mcm mana nanti..Pandai-pandaila anak oiii... cukuplah kamu duduk dgn nenek..Tu pun nenek agak berat nak lepas cucu pergi sekolah..kesian katanya. Huuuu.

 My cheecky Hamdani. pic masa pegi Kg Cina..
mama pergi menembak pic lawa-lawa kat sini..

 Jangan ditanya di mana seluar Dani the explorer..
 sampai ke sudah tak nak pakai baju lain..huuu

Suka tengok pic ni... dah 4 orang anak aku..
cepatnya masa n cepatnya aku tuaaaa..

Alang-alang ada pic dlm laptop ni..baik saya upload juga pic yang saya ambik masa pergi ke Kg Cina tu..
 Masa pergi ni..geng painters tengah busy painting..

 Sape2 yang ke sini... these umbrellas wajib diambik gambar ni..
3D mural art - masih dalam proses








The painter - Wan - Geng Peter ( pelukis terengganu ) sekali dgn my hubby.



Itu abe ngoh...wink wink..



Turtle Alley



Baby turtle...



Huhh..betapa susahnya nak habiskan post ni.. kejap brenti.. kejap pegi masuk baju kotor dalam washing machine.. kejap kena buat air.. hubby nak minum sambil2 painting.. kejap si bongsu nak susu.. Iyessss!!!! berjaya update blog slps 3 tahun...jumpa lagi tahun dpn..InsyaAllah... Babai..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails