Monday, August 1, 2011

Blog kena block





SALAM RAMADHAN



Blog aku kena blok.... xtau kenapa....lps adjust byk benda, baru dapat...luckily...


dh lama tak mengupdatekan blog cincai ni. bukan tak de idea, tp sbb malas. dunia internet makin luas. FB lebih mendominasi diri ini. even tak selalu aku online, tp if online, FB adalah web pertama yg akan aku online.


Nak masuk gmbar masa cuti bln mei baru ni pun, still hanging. byk juga yg nak diupload. lagi malas aku nak tunggu.huuu..


Hari ni 2 Ramadhan, 2 Ogos...senang nak ingat berapa hari puasa. Alhamdullah, Allah masih panjangkan umur kami sekeluarga untuk berpuasa tahun ni. Abe Long pun puasa kmarin. Ayah dia kata, masa kat skolah, sdap sgt duk berlari2. masa nok balik, mintak nk minum air. ayah dia buat x layan. balik rumah, lps mandi, smayang zohor, tidur...letih sgt agoknya..tp x tau la kot2nya minum air masa mandi. tp aku dh siap warning, ponteng puasa tanpa sebab kukuh, x payah pakai baju raya, no more duit raya.



foto from: umm.edu


Pasal pregnancy, minggu ni aku dh masuk 31 minggu. dah tak lama lg nak masuk labor room. if ikut due, 5th October. if ikut tarikh scan, 1st Oct 2011. mana2 pun tak kisah, asal aku n bby selamat segala-galanya... Ya Allah, mudahkanlah aku bersalin anak yang ke4 ini..Aminnnn...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails