Friday, January 7, 2011

Abe Long dah darjah 1...

Pejam celik pejam celik, anakku sudah masuk tahun 1 thn ni.... baihaqi gi sekolah sekali dgn ayah. harap lebih rajin drp biasa yerrr...








































































































































pejam

Saturday, January 1, 2011

HAPPY NEW YEAR 2011


Selamat Tahun Baru 2011...

first entry for this year. Bila plk utk aku tulis for the next entry pun tak tau laaa. heheh.

Aku bukan reti nak tulis pjg2 nakluah rasa mcm blogger lain. Aku cuma buat blog suka2. Setengah orang sampai boleh buat duit duit dgn berblog. Aku? tak tercapai dek akal aku lg buat masa ni....huuuu..

Tahun baru semua org dgn azam baru. "Apa azam u thn ni"? what a typical question.... Azam aku thn ni, nak upgrade azam aku thn lps? boleh?????

Dalam kepala, semua benda nak buat, nak masak sampai habis resepi... nak tanam pokok bunga keliling rumah sampai tak cukup tanah, nak menjahit baju sampai habis pesyennn. huuu... angan2 mat jenin yg tak salah sikit ponnn..

2011, anak sulungku, abe long akan naik darjah 1. patutnya 2hb Jan dah masuk skolah, tp disebabkan menang bola punya pasal, sekolah start isnin. pejam celik, tidur bangun, dah masuk darjah 1 anak aku...abe long abe long, moga jd murid yg rajin dan cerdik....amin....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails