Tuesday, November 2, 2010

Sleepy Nisa Amni

peristiwa terjadi.....masa dh sampai rumah...hubby bwk gi jalan2, ngantuk sgt2..

Cirit Family...Huuuu..

Dah 2 hari aku takpegi skolah...cirit birit tahap maksima... start dgn nisa rabu last week...admitted on thursday, discharged on friday afternoon. muntah n cirit..On Monday, aku plk yg jangkit. Ya Allah, Allah saja yg tau betapa seksanya duk ulang alik ke toilet. aku rasa on Monday tu, ada dekat 30 times aku in n out toilet.. mlm, gi klinik..dpt MC 2 hari... demam pun ada. doktor kata, may be jangkit dgn bby... segala plan aku minggu ni tergendala...ahad, patutnya ada gader2 dgn geng2 skph di secret recipe... tokleh gi sbb nisa's condition needed me to went home earlier as usual... selasa, i supposed to go to Bengkel Photoshop... n today, i supposed to board a bus to Kota Bharu for educational trip... n on thursday, which is tomorrow...kami kena balik kampung...tahlil 40 hari arwah ayah...huuuu...sedihnya... aku dah bg tau we yg kami tokleh balik...recently, darimi plk yg jangkit cirit n muntah..abe long pun sama...abe long stakat cirit jer... memang cirit family...

nisa masa warded...

memang kesian...hok kecik doh...kena mcm ni, makin kecik anak mama... weight gain yg almost 5oog per 2 weeks after fever hilang dlm masa 2 hari jerr..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails